Nádudvari rántott brokkoli fűszeres gombás jázminrizzsel

Hozzávalók: (2 főre)

450g Nádudvari rántott brokkoli
150g jázminrizs
100g csiperkegomba
1tk só
1tk bors
1tk chilipaprika
1tk medvehagyma

Elkészítés:

A rizst háromszoros mennyiségű sós vízben feltesszük főni, majd 15 perc után elzárjuk alatta a gázt, és hagyjuk további 15 pedig párolódni.
Amíg a rizs készül a panírozott brokkolit sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük, és 180 fokon 20 perc alatt készre sütjük a sütőben. (Természetesen forró olajban is elkészíthető)
A gombát megmossuk, majd feldaraboljuk, és egy kisebb serpenyőbe tesszük, egy kevés olíva olajon sóval, borssal hirtelen lángon aranybarnára sütjük.
Amikor a rizs elkészül összekeverjük vele, illetve a chilivel, és a metélőhagymával, illetve tovább sózzuk, ha szükséges.
Amint elkészül a brokkoli tálalhatunk is. Fűszeres mártogatóssal tovább bolondíthatjuk az elkészült fogást.

Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.