Rólunk

Rólunk

Számunkra fontos a magas minőségű élelmiszerek előállítása, melyet mind a szakma, mind a vásárlóink által megítélt díjak is mutatnak: Kiváló Minőségű Élelmiszer Védjegy, Érték és Minőség Nagydíj, Nők Lapja Food Awards.  Cégünk törekszik a tradicionális magyar receptúrák és alapanyagok használatával a régi értékek megőrzésére, miközben figyelünk a modern, egészségtudatos táplálkozás legújabb irányelveire is. Kínálatunkban megtalálhatók E-mentes, laktóz- és gluténmentes termékek, valamint egyre több vegán és vegetáriánus termék. A cég dolgozóival együtt vallom: nálunk a minőség nem trend kérdése.

Nagy Ádám

Ügyvezető igazgató

Cégtörténet

A Hortobágyi Nemzeti Park közelében található, száz százalékban magyar tulajdonú Nádudvari Élelmiszer Kft. 2007. szeptember 1-jén alakult meg. Húsüzemünk jogelődje már 1969-től működik, tejüzemünkben 1975 óta folyik tejfeldolgozás, 2010-ben pedig beindult a mirelit üzletág.

A regionális ízvilágot a modern táplálkozás követelményeivel összhangban képviselő termékeink garantáltan megfelelnek a fokozott élelmiszer-biztonsági elvárásoknak. A Nádudvari márkajelzés az ország minden pontján, a hazai és nemzetközi üzlethálózatokban is garanciát jelent a minőségre.

Legkedveltebb termékünk, a Nádudvari túró minőségét a Nádudvari túrómesterek szaktudása garantálja már hosszú évek óta. A Nádudvari sovány túró és a Nádudvari 25% tejföl elnyerte a Kiváló Minőségű Élelmiszer védjegy Arany Fokozatát.

Filozófiánk:

Küldetésünknek tartjuk, hogy kizárólag kiváló minőségű, magyar élelmiszert kínáljunk az egészségtudatos vásárlóknak. Azoknak, akiknek fontos, hogy mi kerül az asztalukra. Azzal, hogy termékeink túlnyomórészt hazai alapanyagokból, kizárólag hazai gyártásban és hazai munkaerő igénybevételével készülnek, nemcsak környezettudatos választást kínálunk, de a helyi gazdaságot is támogatni kívánjuk.

Üzemeink tanúsítványai