Rántott karfiol vörös cheddar sajtos édesburgonyával

Hozzávalók:

450g Nádudvari rántottkarfiol
4db közepes méretű édesburgonya
100g vörös cheddar sajt
só, bors

Elkészítés:

Az édesburgonyát alaposan megmossuk, majd megszurkáljuk villával, és egy sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük, majd 30 percig 180 fokon elősütjük.
A cheddar sajtot közben lereszeljük, majd félretesszük. Amikor letelik az idő kivesszük a sütőből az édesburgonyákat, és egy késsel majdnem teljesen félbe vágjuk őket, szétnyitjuk, majd egy villával a belsejét összekavarjuk. Sózzuk, borsozzuk, majd megszórjuk bőségesen a cheddar sajttal, mellé pakoljuk a panírozott karfiolt, ezután pedig visszatoljuk a sütőbe további 20 percre 180 fokon.

Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.