Újabb termékekkel bővült a Chef Exclusive termékcsalád!

Ebben az évben indítottuk el a Chef Exclusive termékcsalád fejlesztését. A cél az volt, hogy mindenki saját konyhájának mesterszakácsává válhasson, így az egyszerűbb ételek gyors elkészítésével is professzionális fogások készüljenek. A kiváló minőségű alapanyagok és a magas színvonalú technológia adott volt, így, egy profi séf segítségét is igénybe vettük. Első lépésben elkészültek a Chef  Exclusive Grillkolbászok, melyek nagy sikert arattak, így a következő lépcső már adta magát. Ne csak nyáron brillírozzunk a család és a barátok előtt, „Legyél a konyhád séfje egész évben!” hangzott az instrukció. Ehhez olyan termékeket választottunk, melyek már bizonyítottak, hosszú évek óta megállják a helyüket a piacon.  Igyekeztünk egy kis nyaralást, pihenést, az utazások jóérzéseit is becsempészni a csomagolással. A rövidebb méret miatt akár többféle Chef Exclusive kolbász és virsli is kerülhet a vacsora asztalra és mivel mindhárom termék hámozott, pillanatok alatt elkészíthető és tálalható fogás lesz belőle.

A Chef Exclusive debrecziner a piacvezető debreceni páros kolbászunk alapanyagát tartalmazza, mely hosszú évek óta vásárlóink kedvence. Most bár vékonyabb, ugyanaz a megszokott kiváló minőség kerülhet az asztalra akár rövid, serpenyőben való sütögetést követően is.

A KMÉ díjas Nádudvari virslink adja a Chef Exclusive virslink alapját, és mivel ez is hámozott, sütve és főzve is könnyen tálalható. Reményeink szerint pillanatok alatt a kisebbek és nagyobbak kedvencévé válik.

A Chef Exclusive Grillkolbászok egyike volt a Nürnbergi, mely klasszikus formájával és világos borsos fűszerezésével felvette a kesztyűt a német és osztrák versenytársaival. Most még meghámoztuk a könnyebb elkészítés miatt, így egy rövid sütögetést követően kiváló kiegészítője az új Chef Exclusive termékcsaládnak.