Tejtermékeink laktózérzékenyek számára is!

Laktózérzékeny fogyasztóink is örömmel élvezhetik népszerű Nádudvari tejtermékeink ízeit.

Az országszerte ismert Nádudvari laktózmentes túró, a sokak által keresett Nádudvari laktózmentes tejföl, az ízletes Nádudvari laktózmentes natúr joghurt és a reggelik, vacsorák kihagyhatatlan alapanyaga, a Nádudvari laktózmentes körözött áll a laktózérzékeny fogyasztók rendelkezésére.
A Nádudvari laktózmentes termékek segítenek abban, hogy a laktózérzékeny fogyasztóinknak sem kelljen lemondaniuk a tejtermékek értékes tápanyagairól, a bennük lévő rengeteg ásványi anyagról és vitaminról, nyugodtan fogyaszthatják őket!

A laktózérzékenység háttere

A laktózérzékeny fogyasztók nem képesek a tejben lévő laktóz feldolgozására, mert szervezetük különböző okok miatt nem termeli a laktáz enzimet.
Ezt az enzimet a csecsemőknél a szervezet folyamatosan előállítja, segítségével dolgozza fel az anyatejet. Azoknál a népesség csoportoknál, ahol az állati tejfogyasztásnak nincs hagyománya, felnőtt korban a laktáz termelése teljesen leáll.

Míg Skandináviában csupán 5 százalék körülire tehető azon emberek száma, akik nem tudják a laktózt feldolgozni, Ázsia egyes területein ez az arány a 90 százalékot is eléri. Magyarországon a szakértők 15-30 százalék közé teszik a laktózérzékenyek arányát. A Nádudvari laktózmentes termékeinkkel nekik szeretnénk segíteni.

Tudta-e, hogy a magyar állam adókedvezménnyel támogatja a laktózérzékenyeket?

Válasszon laktózmentes tejtermékeink közül:

Nádudvari laktózmentes natúr joghurt
Nádudvari laktózmentes tejföl
Nádudvari laktózmentes túró
Nádudvari laktózmentes körözött