Nagy grillkolbász teszt eredménye: az igen erős mezőnyben a Nádudvari Chef Exclusive fokhagymás grillkolbásza végzett az első helyen!

„Grillezés nélkül nincs nyár!” A nyári grillezések kedvencei a grillkolbászok, vallja a Maradok a pénzemnél blog csapata, hiszen egyszerű az elkészítése, komoly előkészítést nem igényel, elektromos, gázos és faszenes grillsütőn is könnyedén elkészíthetjük. Mivel a magyar konyha elválaszthatatlan fűszere a fokhagyma, ezt a típust vették most górcső alá a szakemberekből és néhány laikusból álló csapat tagjai. Az igen erős mezőnyben a Nádudvari Chef Exclusive fokhagymás grillkolbásza végzett az első helyen!

Ne feledjük, a tökéletes grillezéshez a Nádudvari Chef Exclusive grillkolbászok mellé már csak néhány apró információra kell figyelnünk. Ahogy grillséfünk, Serényi Zsolt útmutatásai segítenek: a grillkolbászokat moderált hő felett kell elkészítenünk, hogy a grillkolbász ne szakadjon ki azonnal, ahogy a forró felületre kerül, hiszen kifolyhatnak az értékes ízek, szaftok, fűszerek a kolbász belsejéből. Kevés salátával, friss kenyérrel mustárral a legjobb party-k kedvence lesz!