Mirelit termékekkel bővül a Chef Exclusive termékcsalád!

A Nádudvari legújabb termékcsaládja a Chef Exclusive rántott húsgolyók, melyekkel pár perc alatt finom vacsorát varázsolhatsz az asztalra.

A csirkemellből készült húsgolyók háromféle különböző töltelékkel kaphatók: egy igazán könnyű, brokkolis, egy klasszikus sajtos, és egy fűszeresebb jalapenos-sajtos, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt. A termékfejlesztés során szakembereink a már jól bevált ízeket választották, hiszen a sajtos és a jalapenos ízesítés a grillkolbászoknál nagy sikert aratott. A sajtos-jalapenos húsgolyó telt ízeivel a fűszeres, csípős ízvilágot kedvelők számára is igen kedvelt lesz.  A brokkolival töltött húsgolyó pedig egyedülállóan könnyű. Ezek mellé már egy egyszerű köret is elegendő ahhoz, hogy egy igazán különleges menü kerüljön az asztalra. Így, akik szeretik a változatos, könnyen, gyorsan elkészíthető fogásokat, mindannyian örülni fognak ennek a lehetőségnek.

Ne feledjük, hogy – mint a legtöbb mirelit termékünk, – a Chef Exclusive töltött húsgolyók is olaj nélkül, sütőben is pár perc alatt elkészíthetők.