Itt a legújabb vegán termékünk, a Nádudvari zöldségburger

Vegán fogyasztóink is örömmel válogathatnak Nádudvari vegán termékeink közül. A fagyasztott Nádudvari rántott karfiol, brokkoli és hagymakarika mellett az idén egy új termékkel lepjük meg fogyasztóinkat, a Nádudvari zöldségburgerrel.

A fejlesztés során fontosnak tartottuk a megszokott minőség, a hagyományos ízvilág megőrzését, ezért termékünket többek között olyan tradicionális zöldségek felhasználásával készítjük, mint sárgarépa, karfiol, zöldborsó. Zöldségburger termékünk, csakúgy, mint a többi rántott zöldségünk, néhány perc alatt, sütőben, olaj nélkül is elkészíthető.

V-Label védjegy – a vegán filozófia tiszteletben tartásának garanciája

Vegán termékeink megkapták a bécsi székhelyű Európai Vegetáriánus Szövetség kezdeményezésére létrehozott V-Label védjegyet. A V-Label minősítést azoknak a gyártóknak adják oda, akik a független szakértők vizsgálata alapján a termékek összetételében, a gyártási folyamat során tiszteletben tartják a vegán filozófiát.

A V-Label azt jelenti, hogy a Nádudvari vegán összetevőket használ a vegán termékek gyártásához, a feldolgozási folyamat során a termékek vegán összetevőkkel érintkezhetnek. A minősítés megszerzése után a független szakértők rendszeresen ellenőrzik a vegán filozófia tiszteletben tartását.

Egy kis vegán történelem

A veganizmus egy olyan filozófia és életmód, amelynek középpontjában az állatok életének és szabadságának tiszteletben tartása áll. Ennek megfelelően a vegán filozófia szerint élők nem fogyasztanak, gyakran nem használnak állati eredetű termékeket.
Az első érdekképviseleti szervezet 1944. november 1-jén alakult Londonban, Vegán Társaság néven. 1994 óta minden november elsején megszervezik a Vegán Világnapot. Az első vegán receptkönyv 1963-ban jelent meg.

Tudta-e, hogy 2014 óta minden januárban a Veganuary kihívás keretén belül az érdeklődők egy hónapon át kipróbálhatják a vegán életmódot? A legutóbbi kihívásban 580 ezren vettek részt, 209 országból.

Válasszon vegán termékeink közül:

Nádudvari rántott hagymakarika
Nádudvari rántott brokkoli
Nádudvari rántott karfiol
Nádudvari zöldségburger