Idén újra ünnepel a Nádudvari márka!

Idén újra ünnepelhet a Nádudvari márka, hiszen ismét az Érték és Minőség Nagydíjasok között szerepelhet! 2023. szeptember 7-én a Parlament Kupola termében került sor a díjak átadására, ahol 2 termékcsaládunk is elnyerte ezt a kimagasló elismerést.

Az egyik a Nádudvari réteges krémjoghurt család, amely egy évvel ezelőtti indulása után szinte azonnal a vásárlók kedvence lett. A 3 féle ízben elérhető réteges gyümölcsjoghurtok közül a kajszibarackos a finoman édes ízt kedvelők számára érdekesebb, az áfonyával készült joghurtunkat az enyhén savanykás, tipikus áfonya ízt kedvelők preferálják.  Az erdei gyümölcsökkel készült réteges krémjoghurt vegyesen tartalmaz édesebb és kicsit savanykásabb gyümölcsöket, mint a földieper, vagy a ribizli. A 100%-ban magyar tejből készülő Nádudvari joghurtok igazi krémes élvezetet nyújtanak mindenkor. A Nádudvari joghurt felhasználásával készült új réteges joghurtcsalád igazán kihagyhatatlan, ha egy tökéletes desszertre vágyunk.

Másik díjazottunk a Nádudvari Chef Exclusive „reggeliző család” – a debrecziner, a virsli és a nürnbergi kolbász – a régi jól bevált és szeretett receptúrák alapján került új „köntösbe”. A termékek a könnyebb és praktikusabb felhasználás érdekében hámozottan kerülnek a csomagolásba. Elkészítésükkel a szállodai reggelik élményét varázsoljuk az asztalra, a kényelmes nyaralások hangulatát megidézve.