„Együtt erősebbek vagyunk, és ma együtt tehettük jobbá a rászoruló családok életét Debrecenben.”

Tejtermékekkel és egyéb élelmiszerekkel támogatja a debreceni rászorulókat a Nádudvari Élelmiszer Kft. Adományukat kedden adták át a Debreceni Karitatív Testületnek, amelynek tagszervezetei fogják eljuttatni azt a rászorulókhoz. Széles Diána alpolgármester az eseményen azt mondta: a helyi cégeknek is fontos szerepe van abban, hogy mentorálni tudják a segítségre szorulókat. (DEHIR.HU)

Nagy értékű adományt ajánlott fel egy élelmiszeripari cég a debreceni rászorulóknak – videóval – Debrecen hírei, debreceni hírek | Debrecen és Hajdú-Bihar megye hírei – Dehir.hu

2024. március 19. Debrecen, Főnix Csarnok

A napsütés kicsit csalóka volt a mai napon Debrecenben, de a résztvevők lelkesedését, odaadását nem csökkentette a kicsit szeles hűvös idő. A Debreceni Karitatív Testület komoly, – a Nádudvari Élelmiszer Kft által felajánlott – adománnyal tudta támogatni 1500 rászoruló család életét a húsvét közeledtével.

Mint a Nádudvari Élelmiszer Kft Ügyvezető Igazgatója Nagy Ádám elmondta: „Adományunk célja, hogy segítséget nyújtsunk azoknak a családoknak, akik a leginkább rászorulnak. Tudjuk, hogy néha a kis segítség is sokat jelenthet. Vállalatunk mára elég erős ahhoz, hogy mi is támogassuk azokat, akik időnként nehezebb helyzetbe kerülnek, mert fontosnak tartjuk, hogy ne csak gazdasági szereplők legyünk, hanem aktívan részt vegyünk a társadalmi jólét előmozdításában is. Ez az adományozás kifejezi vállalatunk szilárd hitét abban, hogy a segítségnyújtás és a törődés kulcsfontosságú a felelős vállalati működésben. Reméljük, hogy példánk másokat is inspirálni fog, hiszünk abban, hogy közös erőfeszítésekkel jelentős változást érhetünk el. Szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki részt vesz ebben a kezdeményezésben. Együtt erősebbek vagyunk, és ma együtt tehettük jobbá a rászoruló családok életét Debrecenben.”

A Debreceni Karitatív Testület társelnökével, Széles Diánával, Debrecen alpolgármesterével, valamint Törő András elnökkel közösen adták át a felajánlást a karitatív szervezetnek, akik eljuttatják a Nádudvari termékeket az érintett családoknak. (online info)