Bársonyos csábítás a Nádudvari joghurtokkal!

Megosztanál egy különleges joghurt élményt a barátaiddal? Vagy inkább kizárnád a világot egy kis időre egy isteni joghurt társaságában?

A Nádudvari joghurtok tavasszal a figyelem központjába léptek, hiszen számos akcióval szerettük volna felhívni a figyelmet az ellenállhatatlan krémességre, mely minden joghurtunkat jellemzi.

A Nádudvari Krémjoghurt nem csak kedvező élettani hatásai miatt lett sokak kedvence, hiszen a habart technológiával készült élőflórás natúr joghurt hozzáadott cukor nélkül is édesen krémes, de a technológia nagyban hozzájárul a krémesség végleges kialakításához. 

Ez a joghurt az alapja a Nádudvari réteges krémjoghurtoknak, ahol a pohár alján lányan elterülő gyümölcsvelőre érkezik az önmagában is édesen krémes joghurt. A kajszibarackos a finoman édes ízt kedvelők számára lesz érdekesebb, az áfonyával készült joghurtunkat az enyhén savanykás, tipikus áfonya ízt kedvelők preferálják majd.  Az erdei gyümölcsökkel készült réteges krémjoghurt vegyesen tartalmaz édesebb és kicsit savanykásabb gyümölcsöket, mint a földieper, vagy a ribizli.

A Nádudvari Élőflórás natúr joghurtok mind a 3%-os és a zsírszegény 1,4%-os és is a vidék ízét, zamatát idézik. A finom krémes íz még önmagában is kellemes, kevés gyümölccsel, magvakkal megszórva önálló fogásként kiváló tízórai vagy uzsonna. Aki szeretné egészségét megőrizni, vigyáz alakjára, egészségtudatos életet él, azok számára nélkülözhetetlen. A Nádudvari élőflórás joghurtjai tökéletes alkotóelemei egy könnyű salátának, a joghurtok magas kalcium tartalma és egyéb alkotóelemei pedig számos módon segítenek egészségesebben élni.

A Nádudvari a gyártás során kizárólag hazai forrásból származó tejet használ fel, melynek jelentős része saját telephelyeiről a Hortobágy környékéről érkezik. Az alföldi tej egyedi, kiváló minőségű alapanyagként biztosítja a tejtermékeinek magas és állandó minőségét.

A Nádudvari joghurtjai igazi krémes élvezetet nyújtanak mindenkor.

Jöjjenek a Nádudvari joghurt percek…